Så går det när man ska vara duktig

Jag har ju börjat på tantgympa en dag i veckan, främst för att stärka upp lite muskler i rygg och mage så man "orkar" ha ett stillasittande jobb. Det var andra gången jag var iväg igår kväll, och det gick väl bra.
Åkte nästan direkt till träningen från jobbet, hann bara hem och kasta i mig lite mat, sen iväg igen.
Så när jag var hemma från träningen så totalsvimmade jag på soffan kl 21.
Vaknade kl tre på natten (fortfarande i soffan), kände mig sandpapprig i halsen och stapplade in i sängen.
Klockan ringde som vanligt kvart i sju och då var jag helt jättetjock i halsen och hade en mycket irriterande huvudvärk. Sjukskrev mig och somnade om och sov till tolv.
Med andra ord sov jag i princip 15 timmar i sträck!
Helt sjukt.

Men det jag ville komma fram till var att jag förmodligen har "tränat fram" halsontet och huvudvärken.
Eller så pallar jag helt enkelt inte att jobba en hel dag, rusa innnanför dörren och kasta i mig mat och åka iväg och träna en timme. Men tanken är ju att jag ska bli piggare och orka mer i och med träningen?
Hur man än gör så är arslet bak, tro mig.

Har tagit alvedon två gånger idag, huvudvärken vill inte ge med sig.
Så ikväll blir det en balja te, På spåret, lite ost & kex och sen i säng.

Jo, förresten!
Jag har ju lyckats läsa ut en av böckerna jag fick, Vecka 36 av Sofie Sarenbrant.
Den var helt ok, ganska spännande. Rätt bra av en debutant. Ska ge mig i kast med Paganinikontraktet av Lars Kepler härnäst.

Trevlig helg på er!


Hejdå Katrin

Har idag redigerat lite i min bloglovin´-lista. (För er som inte vet vad bloglovin är, gå in och titta här. Mycket smidigt)
Iallafall, jag har ju följt Katrin Zytomierskas blogg ett bra tag. Tyckt att hon har varit rätt kul ibland och lite väl provocerande ibland. Men nu har hon faaan gått över gränsen, jag har tagit bort henne från bloglovin´och kommer inte att fortsätta läsa henne. Jag tänker heller inte länka till blogginlägget som fick mig att inse att hon är tammefan totalt pantad, ni kan leta reda på det själva om ni är nyfikna. Usch, otäck människa.

Nåväl, vad har hänt sen sist då?

Nisse har varit sjuk, han kräktes i ett helt dygn och jag trodde hans sista stund var kommen, men han repade sig till slut, pjuhh. Jag har varit på Diva och utnyttjat mina julklappspresentkort, färgade håret knallrött och klippte upp det lite, blev helnöjd!
Vi har varit hos A & P och ätit/lagat trerätters, vi började vid sex på kvällen och när vi skulle äta efterrätten var klockan närmare tolv, ha ha! Vi varvade mat med att spela spel, "Lika par leka bäst". Jag och Frippe vann!

Resten av januari kommer att bestå av jobb, en tjejfest, ett möte på banken, en spelkväll hos mamma och Urban samt... ja? Vila, sova, städa, det vanliga kanske?

Jag har fortfarande inte börjat på nån av alla böcker jag köpt och fått på senaste tiden heller, när, NÄÄÄR ska jag hinna göra det??? Jag vill ju så gärna läsa men tycker att tiden aldrig räcker till....i-landsproblem.

Annars då? Njää, det rullar på som vanligt. Frippe är för tillfället arbetslös, hoppas det löser sig snart.
Roligare än så här är det inte på Hannåsvägen 4 just nu!

2011 är här

Har sån dålig blogginspiration just nu, därav de få inläggen...

Men nu är det ett nytt år, undrar vad som händer då?
Ska massfågeldöden fortsätta, kommer jorden att gå under, blir vi snart invaderade av aliens, kommer det att bli permafrost över hela norra jordklotet? Permafrost har det iofs redan varit hela december med 30 jävla minusgrader.
Ja, jag vet inte. Lite konstigt är det med dessa fåglar iallafall.

Happ, årets önskningar inför 2011 får bli fast jobb för Frippe, att bilen håller, att jag kommer att kunna köpa ett åk, samt att alla nära och kära får vara friska och krya. Och att jorden inte går under förstås... ;)

Idag har jag tagit ledigt från jobbet (fick ju fast från 1 januari!), så vi har varit i Birsta idag hela familjen, barna hade en massa presentkort att utnyttja, så det var mest dom som handlade.
Patricia hittade massor med kläder på HM:s rea, Nicolas handlade en massa skoj på Lagerhaus samt några Wii-spel.

Själv nöjde jag mig med en vit blus som jag gått och suktat efter länge på HM. Den kostade i höstas 349 kr, och det tyckte jag var för dyrt. Idag var den nedsatt till 100 kr, plus att jag hade en rabattcheck på 50 kr, så den kostade mig alltså 50 spänn! Fantastiskt!
Så kunde jag heller inte hålla mig från att köpa duschcreme på Body Shop, det var halva priset på dessa två:*Gilla!*

Sen blev det en tripp på Ica Maxi och bunkra upp lite mat...
Imorgon ska vi äta lite gott tänkte vi, det blir nån form av avocado-förrätt, helstekt kotlettrad med nå pärer till plus nån smarrig efterrätt.

Over & out!

RSS 2.0