Fredag

Har haft en lat ledig fredag idag.
Klev upp vid 7-snåret, fick upp ungarna, gjorde frukost, packade skolväskorna och skickade iväg dem med skolbussen. Sen åt jag långfrukost själv, ackompanjerad av två ägg, två smörgåsar, ett glas jordgubbs-proviva, ett stycke tiggande katt samt nya numret av Allt om mat.
Efter detta så drog jag ner rullgardinen igen och la mig i sängen och tittade på webb-tv på datorn; veckans avsnitt av Mia & Klara. Fan dom  är så jävla roliga! Låg och garvade ett tag, sen somnade jag och vaknade... (törs jag säga det...) klockan 12!!!!!!!!!!!!
Kände mig fantastiskt utsövd, så jag klev upp och rev undan i köket, satte på en diskmaskin + tvättmaskin, dammsög, hängde tvätten och plockade ur diskmaskinen. Så kom resten av familjen hem och jag lagade fredagsmiddag; chorizo & räkgryta med basmatiris till oss vuxna, samt grillkorv & köttbullar till barnen. Våra ungar kommer typ att ha skörbjugg innan dom är tonåringar med tanke på vilken ensidig kost dom äter. Att det ska vara så svårt att pröva nåt nytt??? Dom är totalt misstänksamma mot allt. Läste nånstans att det har med överlevnadsinstinkten att göra...

Så hamnade ungarna framför Disney channel, mannen i sängen sovandes med hårdrock i mp3-lurarna, och jag framför datorn. Fast jag ska släpa mig in i duschen och spola av mig innan Idol tänkte jag.
Sen blev det tårta över från igår så jag ska unna mig en bit framför tv:n.

Imorgon blir det Casino Cosmopol!

Ha en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det där med maten känner jag igen.... " vad vill du ha för mat idag" korv och makaroner....men om du får välja vad du vill....Korv med strips... " okej då..hahah :)

2007-10-08 @ 09:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0